Info från byggmöte i lokalförädlingsprojekt 2019-01-16

 

  • FYRA av FEM LÄGENHETER är nu sålda och inflyttning har delvis skett. Den sista lägenheten ligger nu till försäljning via Hemnet.
  • CYKELGARAGET utanför port 29 kan nu börja användas. Portnyckel fungerar och garaget ska hållas låst. Garaget är i första hand tänkt för dem som dagligen använder sin cykel och vill ha den inlåst. I andra hand är förrådet avsett för boende i port 7-11 som inte har något källarförråd för sina cyklar. Cyklar som finns i det tillfälliga cykelförrådet till vänster i källarentré i port 7/9 kommer den 1 februari att flyttas ut till nya cykelgaraget om inte cykelägarna själv har gjort detta innan dess. För den som istället fortsättningsvis vill ha sin cykel i källarförråd finns det plats för några cyklar i förrådet i källaren under port 21 med ingång från gaveln. (Förrådet i källarnedgången i port 7/9 kommer framöver att vara barnvagns- och lägenhetsförråd).
  • KÄLLARPASSAGE AVSTÄNGD I PORT 13 och 15. Med anledning av att byggarbetet orsakar mycket damm som sprider sig vidare till tvättstuga och trapphus så kommer källarpassagen att vara avstängd för boende under byggtiden. För tillträde till tvättstuga får boende i port 7 – 15 gå utom och in genom port 17. Anpassning är gjorda i port 17 så att ordinarie portnyckel ska fungera. Från såväl styrelsen som entreprenörer ber vi om ursäkt för de olägenheter som byggarbetet orsakar och ber om tålamod och förståelse. Vi strävar alla efter att minimera obehaget. För frågor kring byggprojektet hänvisas ni i första hand till Birgitta och Ingmar i styrelsen.